Afslanken!

AFSLANKEN!

Afslanken!

David fat - thin

Uw SCHOONHEID:
van binnen EN van buiten!

 

De succesvolle afslanktherapie

De afslanktherapie is bedoeld voor iedereen die zichzelf, om wat voor reden dan ook, te dik vindt en wil leren daar zelf blijvend verandering in te brengen. De meeste mensen lukt het, met meer of minder moeite, kilo’s af te vallen. Meestal echter is het een tijdelijk effect. Een streng dieet houdt niemand levenslang vol. De afslanktherapie vlg. dr. Joosse omvat dan ook 2 doelstellingen: * op een verantwoorde, gezonde en zo prettig mogelijke manier te komen tot gewichtsvermindering. * nadat u uw doel bereikt heeft, NIET wéér dik worden. De afslanktherapie bestaat in de regel uit 3 vaste onderdelen: ASYRA-doormeting, acupunctuurbehandeling & dieetbegeleiding. De ASYRA-doormeting hebt u in totaal 3 behandelingen nodig, gedurende uw afslankperiode. Dit is nodig om uw gezondheid optimaal te bewaken, de bestaande tekorten aan voedingsmiddelen op te sporen en deze aan te vullen en (aan het einde van uw afslankproces) om uw systeem weer in balans te brengen!
Hoe werkt het?
De Ooracupunctuurbehandeling vindt meestal uitsluitend plaats aan beide oorschelpen.
U krijgt dan 10 naalden in het dominante oor en 1 naaldje in het andere oor.
Deze naaldjes blijven ongeveer 30 minuten zitten, waarna ze weer verwijderd worden.
De behandeling heeft 2 effecten:
A. Uw hongergevoel vermindert.
B. Tevens worden uw gedachten, zolang u consequent op dieet gaat, NIET zo door voedsel in beslag genomen.
Daardoor kunt u het dieet beter volhouden! U voelt wel iets van de naaldjes, doch echt pijnlijk is het niet. De dieetbegeleiding is zeer individueel.
Daarbij kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden:
14841147_xxl DIET PLAN

Methode 1
Gewoon Dieet

Hiermee kunt u gemiddeld 1/2 tot 1 kg. gewichtsverlies per week verwachten.
Mogelijkheid A “standaard dieet”  U kunt  kiezen voor de reeds door ons samengesteld en uitgebalanceerde “Gewoon dieet” methode.
Mogelijkheid B “afgestemd dieet” Dit houdt in, dat we samen een dieet maken afgestemd op uw situatie. U krijgt geen standaard dieet, maar een voor u zo geschikt mogelijk dieet na de metingen met de zgn. “Food Sensitivity List” van Asyra.
De totale hoeveelheid behandelingen hangt uiteraard af van uw totale gewenste gewichtsvermindering en de snelheid waarmee u wilt afslanken.  Wilt u voor de zomermaanden een gezond en beter figuur hebben maakt u nu een afspraak in Rotterdam, Dordrecht of Amsterdam!
De kosten van het 1ste consult en bij iedere nieuwe meting is € 150,- incl. afgestemde ASYRA homeopathie om de schildklierfunctie te activeren ter ondersteuning van uw afslankproces en  incl. ooracupunctuur, maar excl. de benodigde Voedingssupplementen.
Daarna (ook als onderhoud) € 75,- per keer voor losse ooracupunctuurbehandeling iedere 2 weken totdat uw streef- of ideaalgewicht bereikt wordt. Indicatie: tot 5 kg. gewichtsverlies (per persoon anders!)
Het Gewoon Dieet is ook nodig als overgangsfase voordat u van 0-Cal. dieet naar weer “normaal” gaat eten.
Indien u aanvullend verzekerd bent, wordt ook deze behandeling vergoed volgens de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering!
Deze methode is NIET voor nieuwe patiënten voor afslanken en alleen aan te raden voor mensen die al ooit eerder bij ons voor het afslanken zijn geweest óf voor het onderhouden van het door u behaalde afslankresultaten!

*

Methode 2
0-Cal. Dieet “Intensieve Kuur”

Intensieve KUUR Afslanken, nu met € 75,- extra korting voor alle (nieuwe & bestaande) patiënten!

FYM Dordrecht 2016-3 J.D. Setyo, Arts niet praktiserend

Als u snel, gezond en intensief wilt afslanken hebben wij deze mogelijkheid voor u. Dit houdt in, dat u voor een 0-Cal. dieet kiest; hierbij eet u (in de eerste 6 dagen) dus absoluut niets, daarna is het max. 500 Cal. per dag. Uiteraard nemen we wel maatregelen, zodat u gezond en fit blijft!
U komt 1x per week, gedurende 6 weken.
Per sessie duurt ca. 30-60 min. Gemiddeld genomen kunt u hiermee 1 ½ tot 2 kg. gewichtsverlies per week verwachten Indicatie: 10 – 15 kg. gewichtsverlies (per persoon anders!)
Totale kosten (zonder korting):
3x ASYRA consult/ metingen in die 6 weken incl. 6x oor-acupunctuursessies totaal € 675,- + het complete pakket Voedingssupplementen van € 150,-  is eigenlijk € 825,-
Als INTENSIEVE KUUR voor deze 6 weekse kuur zijn de totale kosten nu € 750,- INCLUSIEF het “complete(!)” pakket Voedingssupplementen voor gedurende 6 weken, het benodigde Homeopathisch middel en 3x ASYRA doormetingen (om u te helpen afslanken en om uw systeem te detoxen en in balans te brengen) EN wekelijks oor-acupunctuurbehandeling voor géén honger gevoel!
Het doel is binnen zo kort mogelijke termijn veilig, gezond EN effectief uw streefgewicht bereiken.
Binnen 6 wk. kunt u met deze beproefde methode ca. 10 kg. (of meer) gewichtsverlies verwachten. Daarna kunnen wij een speciaal afgestemd voedingsprogramma samenstellen, teneinde het bereikte resultaat te kunnen handhaven!
Dat is een afgestemd dieet d.m.v. Asyra meting (FSL/  “Food Sensitivity List” programma).
Totaal aantal consulten: 6 (1x pw.)
U kunt de totale kosten bij uw eerste consult per PIN betalen of vooraf overmaken naar ons rekeningnummer NL84 ABNA 0513 7257 92 t.n.v. JD Setyo te Rotterdam, o.v.v. ‘Intensieve Kuur Afslanken’ + uw naam en geb. datum. Het betaalde (evt. ongebruikte/ resterende) bedrag is helaas niet retourneerbaar! De bankafschrift geldt als uw betaalbewijs. Geeft duidelijk bij een van onze assistenten aan dat u voor deze optie kiest. Daarna kunnen wij z.s.m. uw afslankschema’s inplannen!

 *

Methode 3
2x Intensieve Kuur + SCC
13155909_xxl AFSLANKEN

Dit is de combinatiebehandeling van 2x Methode 2 plus extra vetverwerkingsprogramma d.m.v. de nieuwste en meest geavanceerde technieken: Ultrasound Cavitatie en Cryolipolyse methodes (lipolyse vetverwerking), aangevuld met andere behandelingen waarbij de afgebroken vetcellen versneld via de lymfevaten en bloedvaten worden afgevoerd. Alle toegepaste technieken zijn veilig, non-invasief en niet echt pijnlijk. Aan het eind van iedere sessie wordt het afgesloten met het lostrillen en verstevigen van de spieren (“tonen”) waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de eventuele neveneffecten van de vetafbraak tot minimaal worden gereduceerd!
Wij zijn gespecialiseerd in deze combinatietechnieken zowel voor snelle gewichtsreductie als esthetische vetverwerking (sculpturen) op medische indicaties. Onze resultaten zijn verbluffend en niet te evenaren, wij zijn echt uniek op dit gebied! De optelsom van de 7 combinatietechnieken is veel groter dan de som der delen bij elkaar en maakt dat u niet alleen in een rap tempo veilig kunt afslanken, maar ook dat uw spieren verstevigd worden en dat de overtollige huidflap niet echt storend gaat hangen.
Per week kunt u ca. 2 1/2 tot 3 kg.. vet verliezen.
Wij bieden deze behandeling alleen als pakket. Losse behandeling is helaas niet mogelijk!
De combinatiebehandeling met SCC bestaat uit:
12x ooracupunctuur +  6 sessies SCC + 4 sessies ASYRA Bioresonantie + complete Voedingssupplementen therapie.
Per SCC sessie duurt ca. 60-90 min. (om de week). Het eindresultaat is blijvender dan bij Afslankmethode 1 en 2 omdat meer vetcellen (ca. 25% van het totale gewichtsverlies) worden afgebroken EN daarna ook tegelijk afgevoerd!
Aan het eind krijgt u een afgestemd dieet d.m.v. Asyra meting (FSL programma) om uw resultaat beter te kunnen behouden.
Totaal aantal consulten: 12 (1x pw.)
Indicatie: 15 – 20 kg. gewichtsverlies (per persoon anders!)
SCC alleen zonder dieet: ca. 1 kg. vetverlies per week.
SCC i.c.m. Gewoon dieet: ca. 2 kg. vetverlies per week.
SCC i.c.m. 0-Calorie dieet: ca. 3 kg. vetverlies per week.
De kosten voor Afslankmethode 3 ad. € 3.000,- dienen volledig vóór het begin van de behandeling voldaan te worden. Deze zijn niet retourneerbaar!

 *

Methode 4
2x Intensieve Kuur + SCC + Liposuctie

Dit is combinatiebehandeling van Methode 3 (zie boven) plus éénmalig het verwijderen van ca. 3 Liter vetweefsel via Liposuctie.
De behandeling bestaat uit: 14x ooracupunctuur + 6 sessies SCC + 4 sessies ASYRA Bioresonantie + complete Voedingssupplementen therapie + 1x liposuctie. De liposuctie duurt ca. 2 uur en geschiedt onder algehele verdoving.
Aan het eind krijgt u een afgestemd dieet d.m.v. Asyra meting (FSL programma).
Totaal aantal consulten: 15 (1x pw.) incl. nacontroles.
Indicatie: 20 – 25 kg. gewichtsverlies (per persoon anders!)
Liposuctie is het verwijderen van de overtollige vetweefsel op moeilijke plaatsen dat met afslanken niet weg te werken zijn (contouring proces/ niet om veel gewicht te verliezen). Dit doen wij  alleen voor  de acquisitie (als tussenpersoon). Wij  werken nauw samen  met de beste  Duitse  esthetisch-plastische  chirurgen d.m.v. het verstrekken  van de nodige informatie  en  het  geven  van  vóór- en  nabehandelingen, bijv. het ontstoren van litteken en energiebanen.
De kosten voor Afslankmethode 4 ad. € 9.000,- dienen volledig vóór het begin van de behandeling voldaan te worden. Deze zijn niet retourneerbaar!

*

Methode 5
2x Intensieve Kuur + SCC + Liposuctie + SCT

Dit is combinatiebehandeling van Methode 4 (zie boven) plus éénmalig SCT Therapie “Medium”.
De behandeling bestaat verder uit: 16x ooracupunctuur + 7 sessies SCC + 5 sessies ASYRA Bioresonantie + complete Voedingssupplementen therapie + uitgebreide liposuctie. De liposuctie duurt ca. 2 uur en geschiedt onder algehele verdoving.
Aan het eind krijgt u een afgestemd dieet d.m.v. Asyra meting (FSL programma).
Totaal aantal consulten: 18 (1x pw.) incl. nacontroles.
Indicatie: 25 – 30 kg. gewichtsverlies (per persoon anders!)
Liposuctie is het verwijderen van de overtollige vetweefsel op moeilijke plaatsen dat met afslanken niet weg te werken zijn (contouring proces/ niet om veel gewicht te verliezen). Dit doen wij  alleen voor  de acquisitie (als tussenpersoon). Wij  werken nauw samen  met de beste  Duitse  esthetisch-plastische  chirurgen d.m.v. het verstrekken  van de nodige informatie  en  het  geven  van  vóór- en  nabehandelingen, bijv. het ontstoren van litteken en energiebanen.
De kosten voor Afslankmethode 5 ad. € 15.000,- dienen volledig vóór het begin van de behandeling voldaan te worden. Deze zijn niet retourneerbaar!

*

Methode 6
TOTAL SLIMMING PROGRAM

Dit is combinatiebehandeling van Methode 5 (zie boven) plus éénmalig SCT Therapie “Large” (2 canisters).
De behandeling bestaat verder uit: 18x ooracupunctuur + 8 sessies SCC + 6 sessies ASYRA Bioresonantie + complete Voedingssupplementen therapie + uitgebreide liposuctie. De liposuctie duurt ca. 2 uur en geschiedt onder algehele verdoving.
Aan het eind krijgt u een afgestemd dieet d.m.v. Asyra meting (FSL programma).
Totaal aantal consulten: 20 (1x pw.) incl. nacontroles.
Indicatie: ca. 30 kg. gewichtsverlies (per persoon anders!)
Liposuctie is het verwijderen van de overtollige vetweefsel op moeilijke plaatsen dat met afslanken niet weg te werken zijn (contouring proces/ niet om veel gewicht te verliezen). Dit doen wij  alleen voor  de acquisitie (als tussenpersoon). Wij  werken nauw samen  met de beste  Duitse  esthetisch-plastische  chirurgen d.m.v. het verstrekken  van de nodige informatie  en  het  geven  van  vóór- en  nabehandelingen, bijv. het ontstoren van litteken en energiebanen.
De kosten voor Afslankmethode 6 ad. € 20.000,- dienen volledig vóór het begin van de behandeling voldaan te worden. Deze zijn niet retourneerbaar!

*

LET OP!
Bij iedere KUUR geldt: U kunt ten alle tijden beginnen en stoppen, maar het eerder betaalde bedrag kan niet (met terugwerkende kracht) verrekend worden, en tevens evt. ongebruikte of resterende bedrag is (om welke reden dan ook) NIET retourneerbaar,  maar het is wel overdraagbaar naar een andere persoon.
Evt. benodigde medicinale Chinese Herbs is altijd exclusief!
N.B.
Voor afslankmethode 3 t/m 6 geldt dat de goedkopere methodes al incl. bij de duurdere methode inbegrepen zitten, mits u dat bij het begin van de behandeling al afgesproken EN betaald heeft!
ALLE “GEÏNDICEERDE” GEWICHTSVERLIEZEN zijn per persoon anders & kunnen slechts bereikt worden indien ALLE regels van 0-Cal. dieet tijdens de hele KUUR heel strak gevolgd en gedaan worden!
VOORLOPIG zijn AFSLANKMETHODEN 3 t/m 6 (tot nader orde) afgelast, excuses voor ongemak.

7499036-voedsel-piramide-zet-op-afzonderlijke-lagen-en-platen
Eten is duur en niet altijd gezond!
AFSLANKEN: Is het (te) duur?    NEEN!
* De kosten die u bespaart voor 6 weken niet eten wegens 0-Cal. dieet is al minstens 42 x € 15,- = €630,-!
* Het startpakket Voedingssupplementen t.w.v. €150,- (adviesprijs) om u in goede gezondheid te houden is bij Afslankmethode 2 reeds inbegrepen!
* Als u aanvullend verzekerd bent dan krijgt u (gedeeltelijk) terug van uw zorgverzekering voor die (oor-acupunctuur) behandelingen per keer!
* De totale gezondheid, imago en zelfverzekerd gevoel die u krijgt doordat u (minstens) ca. 10 kg. lichter zal wegen zijn onbetaalbaar!!

INVESTEER GOED IN UW (EIGEN) GEZONDHEID!

Privacy Policy

TESTIMONIAL

Marianne vd G.:
Goedendag, dokter Setyo!
Ik woog het laatst 75.5 kg. 
Dit betekent dat ik nu 50 kilo afgevallen ben.
Ik hoop mijn gewicht nu verder zelf onder controle te houden. Mocht ik dit zelf niet kunnen, kom ik bij u terug.
Ik wil u hartelijk bedanken voor de begeleiding en ondersteuning.
Ik heb er heel veel aan gehad. Ik had niet verwacht dat het mogelijk was.
Ik stuur al mijn contacten naar u, wanneer zij willen afvallen.
U bent een fijne arts niet praktiserend en u heeft een super assistent!
Groetjes,
Marianne vd G.