Algemene Geneeskunde

ALGEMENE GENEESKUNDE

Algemene Geneeskunde vormt het grootste onderdeel van onze praktijk. Dit bestaat uit algemene artsen consult, o.a anamnese, lichamelijk onderzoek (van top tot teen) en zo nodig aangevuld met (reguliere) diagnostische methodes, en tevens alle mogelijke soorten kleine (esthetisch) chirurgische ingrepen. Voedingsconsulten, al dan niet i.v.m. gevoeligheid voor diverse allergieën en voedingsintolerantie, gedragsaanpassingen en pijnbestrijding vormen de grootste gedeelte van onze spreekuur.
Onze Praktijk is ook gespecialiseerd in het behandelen van obesitas en overgewichtsproblematiek.
Als reguliere arts, niet praktiserend (afgestudeerd aan de ERASMUS Universiteit Rotterdam) ben ik tevens een SECOND OPINION ARTS, niet praktiserend.

images-21Wat is een second opinion in de zorg?

Een second opinion is een oordeel van een andere arts dan degene die u behandelt. Twijfelt u aan de mening of de behandeling die uw eigen arts voorstelt? Dan kunt u een second opinion vragen. Ook als u meer zekerheid wilt hebben, kunt u om een second opinion vragen.

Second opinion vragen

Voor een second opinion heeft u van niemand toestemming nodig. Ook niet van uw eigen arts. Toch is het raadzaam uw arts te vertellen dat u om een second opinion gaat vragen. Soms kan uw huisarts u doorverwijzen voor een second opinion. Lukt dat niet, informeer dan bij uw zorgverzekeraar of bij Zorgbelang Nederland.

Vergoeding second opinion

Veel zorgverzekeraars vergoeden een second opinion alleen als uw behandelend arts u doorverwijst naar een collega. Als u zelf een second opinion regelt is het mogelijk dat uw zorgverzekeraar niet alles vergoedt. Informeer daarom altijd bij uw zorgverzekeraar hoe het precies zit.
N.B. Per 01-01-2018 ben ik niet langer BIG geregistreerd.
Please do notice that:
ASYRA and TCM assessments and diagnoses are not the same as in the allopathic medicine and is not a replacement for the last mentioned. It is intended to give some indications about the situations!
For (acute) and severe regular problems just visit your own General Practitioner and Specialist.

TESTIMONIAL

Ingrid A.:

Onvoorstelbaar wat u in zo’n korte tijd heeft weten te bereiken.
Ben nu een ander mens!

images-4