Herbal Bath

Herbal Bath

Indicaties

Diverse systeem-stoornissen, o.a. diverse moeilijk behandelbare huidaandoeningen, slaap- en bloedcirculatiestoornissen.
Werkt zeer positief op uw gezondheid!

Herbal BathProcedure

Wij koken eerst het benodigde, op de persoon afgestemde remedie: het Chinees medicinaal kruidenmengsel voor ongeveer 45-60 min.
Er ligt al een schone baddoek voor U klaar. U hoeft er alleen te liggen, te ontspannen en ervan te genieten. Het Jacuzzi bad is reeds voorgeprogrammeerd. Het stopt vanzelf wanneer het klaar is. De kracht van de waterstroom kunt u eventueel zelf bijstellen. De werkzame stoffen van de kruiden zullen via de open porieën het bloed binnengaan, en de effectiviteit daarvan wordt verhoogd door de borrelende Jacuzzi (TM) waterstroom die de bloedcirculatie sterk stimuleert. Op die manier wordt uw lichaamssysteem goed ontslakken van allerlei afvalstoffen! Na het bad kunt u zelf nachecken dat het water veel en veel donkerder kleurt (het komt door de afvalstoffen uit uw systeem)!
Als de tijd om is kunt u uw lichaam onder de douche afspoelen. Daarna kunt u onder genot van een glas fris water of warme kruidenthee even bijkomen in de wachtkamer. Een werkelijk WELDAAD voor uw lichaam, ziel en geest!

Duur

1 ronde: 36 min.
2 rondes: 54 min.

Kosten

€ 75,- (1 ronde, zonder acupunctuur)
€ 100,- (2 rondes, zonder acupunctuur)
€ 125,- (1 ronde i.c.m. acupunctuur behandeling)
€ 150,- (2 ronde i.c.m. acupunctuur behandeling)