FENG-SHUI

FENG-SHUI

Arrange your environment & (re-) decorate your home with the Spirit of Excellence!

Feng Shui is vijfduizend jaar oude Chinese kennis over het inrichten van huis, stad en land, gebaseerd op waarnemingen van alle in de natuur of in de omgeving aanwezige factoren die van invloed kunnen zijn op de doorstroming van Wind (Feng) & Water (Shui).
De ongunstige energieën moeten goed geëlimineerd worden en de gunstige energieën moeten voor zeker aangetrokken worden om bepaalde gewenste effecten op allerlei gebieden van ons leven te bewerkstelligen. Bij de juiste toepassing is de werking daarvan zeer sterk.
Dit zijn echt de noodzakelijke (NO-nonsens) ingrepen waarvan het effect dagelijks ervaren kunnen worden!
Wat voor kleur tapijt moeten wij gebruiken in de woonkamer? Is een openhaard of zwembad gunstig voor mijn financiële situatie? Waar moet ik mijn hoofd in de slaapkamer positioneren, voor het beste gezondheid?  Aan welke kant van de keuken moet de waterkraan ten opzichte van de fornuis geplaatst worden? Dat zijn maar een paar voorbeelden die zeker van invloed kunnen zijn voor ons welbevinden.

 

John
CHINESE Fengshui is beslist NIET verbonden met bepaalde religie, ideologie of politiek!
 
 
 
In de Jodendom kennen wij bijvoorbeeld de TABERNAKEL met alle bijbehorende geheiligde voorwerpen dat ingericht werd volgens de ultieme Feng Shui van GOD (YHWH).
Als wij gunstige effecten en het beste resultaat voor ons leven willen hebben moeten wij ons huis, bedrijf en leven ook op bepaalde manier inrichten! Hoog niveau Feng Shui is niet standaard dezelfde voor iedereen.
Bent u geïnteresseerd en wilt u een VRIJBLIJVEND consult aanvragen? Print eerst het Feng Shui-formulier uit en stuur uw aanvraag naar nissi999@gmail.com
Download/ print onderstaande algemene Feng Shui Folder:

Create a better Home and Office:
“Feng Shui with the Spirit of Excellence”!

We do our part and GOD will do the rest!

 Let us rest in His Peace in order to receive His favour, grace and (undeserved) mercy!