Lyme (de ziekte van)

de ziekte van Lyme
de ziekte van Lyme
ca. 1 mm teek
ca. 1 mm teek
ca. 8 mm. teek
ca. 8 mm. teek
Heel vaak worden de (lijders van) de ziekte van Lyme niet goed onderkend. Op Bio-resonantie gebied zijn wij gespecialiseerd in het traceren, herkennen en behandelen van (de gevolgen van) de ziekte van Lyme!
Met name het 1ste & 2de stadium van deze door reguliere geneeskunde vaak te missen diagnose en moeilijk te behandelen aandoening is zeer goed behandelbaar d.m.v. onze combinatie behandeling Acupunctuur & Asyra.
symptomen
symptomen
Sinds 2015 zijn wij d.m.v. SCT ook in staat om moeilijke gevallen t.g.v. de ziekte van Lyme (stadium 2 & 3) het hoofd te kunnen bieden. Op die manier kunnen er veel mensen met deze vervelende ziekte verholpen en verlicht worden in hun lijden!
Lyme Telegraaf 050414
Het feit dat iemand teken-/ dazen- (en mogelijk ook andere insecten-)beet (bewust/ onbewust) heeft gehad en door ons systeem opgespoord kan worden betekent (nog) niet dat hij/ zij de ziekte van Lyme al heeft. Misschien heeft het zich (nog) niet (ten volle) gemanifesteerd. Het ziekenhuis onderzoek kan dat helaas niet altijd een uitsluitsel geven omdat zij alleen 1 soort Lyme verwekker kunnen onderzoeken (Borrelia burgdorferi) terwijl er zoveel varianten (zoals Bartonella & Babesia groepen), co-infecties en mutanten zijn. Daarom moet die persoon ook (met ons systeem) voor Lyme getraceerd en behandeld worden. Slechts ca. 25% van de mensen die ermee besmet zijn (in de tuin/ in het bos/ via huisdier) ontwikkelt echt de klachten/ symptomen. Die groep mensen heeft dus de echte ziekte van Lyme. De restgroep van ca. 75% zit in de zgn. “subklinische fase” (asymptomatisch).
In Nederland krijgen jaarlijks ca. 75.000 mensen (van ca. 1 Miljoen teken/ dazen beet, vlg. data CBS) echt de ziekte van Lyme. Als wij wachten totdat de ziekte zich echt gaat manifesteren dan is het (in onze optiek) al te laat. Het kan in de gewrichten/ spieren zitten (1ste stadium) met alle gevolgen van dien, of in het hartweefsel (2de stadium, met o.a. hartkloppingen), maar het kan ook in het Centrale Zenuwstelsel (3de stadium, met o.a. zware hoofdpijnen, verminderd gezichtsvermogen, oorsuizingen, dementie etc.) De combinatie daarvan is ook mogelijk. Het kan zich ook als chronische vermoeidheid uiten of andere “vage” klachten. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen!
Later moeten wij de (grote) Lyme test steeds her-testen totdat het aantal storende frequenties “uitgedund” is tot max. 20% van het oorspronkelijke aantal óf (bij herhaalde grote test) minder dan 105. Zorg daarom voor steeds betere weerstand, want als uw weerstand lager wordt dan kunnen zij (helaas) weer actief worden, met alle gevolgen van dien.
Graag uw aandacht voor onderstaande link ter info:
De ziekte van Lyme
levenscyclus vd teek
levenscyclus vd teek
Het verhaal van Yolanda Foster 40266681_m

.

De kosten van de behandeling, indien bij ons de Lyme positief is bevonden: € 150,- per consult.
Voor voordeliger tarieven zie verder:
ACUPUNCTUUR KUREN A/ B/ C/ D
Praktijk Dr. JD Setyo
Informatie over Stamcel-behandeling, o.a. voor het behandelen van ernstige gevolgen van de ziekte van Lyme: www.setyo.nl/regeneratieve-geneeskunde
N.B.
Ondanks hele goede en positieve resultaten (ca. 80-90% slagingspercentage en zonder enige complicatie!) wordt de Stamceltransplantatie therapie d.m.v. uit eigen vetweefsel verkregen stamcellen voor medische klachten voorlopig uitgesteld totdat wij t.z.t. een officiële vergunning krijgen van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wij zijn in hoger beroep. Onze excuses daarvoor!
Let op:
ASYRA PRO meetmethode & -resultaten geven GÉÉN  “reguliere” diagnose weer, doch zijn slechts bedoeld ter indicatie. Onze behandelresultaten zijn voor chronische gevallen echter BETER dan alleen per infuus (hoge dosering) Antibiotica kuur!
Please do notice that:
ASYRA and TCM assessments and diagnoses are not the same as in the allopathic medicine and is not a replacement for the last mentioned. It is intended to give some indications about the situations!
For (acute) and severe regular problems just visit your own General Practitioner and Specialist.