Herbal Decoction

Herbaal Brouwsel (Thee)

Qi tonicum
Gebruik gewone glazen bekers of roestvrijstalen mok. Pas op: Aluminium en ijzeren bekers zonder geëmailleerde laag zullen het effect van de kruiden negatief beïnvloeden!
Voeg geen honing (tenzij hieronder aangegeven), suiker of andere zoetigheden aan de melange toe, omdat deze de eigenschappen en de werking kunnen veranderen.
Na het innemen van de thee, als de smaak niet prettig is mag u een druppel citroensap op de tong doen of eet een paar stukjes krenten om de nasmaak te doen verdwijnen. Denk aan uw eerste koffie of uw eerste biertje toentertijd. In het begin was het ook niet zo aangenaam (wat bitter), maar later kunt u aan de smaak wennen en dat zelfs waarderen. Sommige mensen kunnen er later zelfs niet meer zonder!
In uw thee zitten veel gezonde antioxidanten die u helpen vechten tegen de vrije radicalen!!
De duizenden jaar oude Chinese farmacopee ** is behalve rijk aan de traditie bewijst ook de effectief heilzame werking. Vooral voor moeilijk behandelbare deficiëntie en chronische gevallen in de TCM kunnen wij alleen goed behandelen i.c.m. de Chinese kruiden!
GEBRUIKSAANWIJZING  (“poedervorm“):
Doe een volle (met berg) eet-/ dessert-/ thee* lepel (resp. 5/ 3/ 1 gr.) van het kruidenmengsel in een mok of theepot en voeg daarna 300/ 200/ 100 cc.* nieuw kokend water toe; vervolgens 1 min. lang linksdraaiend doorroeren. Sluit de beker goed af met een dekseltje totdat het drinkbaar is.
Andere bereidingswijze: doe dezelfde hoeveelheid kruidenpoeder resp. koud water in een (steel)pan en deze aan de kook brengen; laat vervolgens gedurende 1 min. doorpruttelen. Na het uitdoven van het vuur de pan goed met een deksel afsluiten en wacht totdat het drinkbaar is.
Laat het aftreksel voor 18 minuten goed afgesloten staan. Evt. de drijvende gedeelte uit de thee afscheppen en de thee voorzichtig naar een ander glas zeven. De restdrap hoeft u niet te drinken, deze kunt u weggooien.
Drink het aftreksel als warme thee in een rustige omgeving 30 min. vóór de maaltijd en vóór het slapen, 2 tot 3x/ dag.

Speciale instructie (x: indien van toepassing)

Doe 1 schijfje verse gember bij elke glas kruidenthee.
Drink uw warme kruidenthee 9 min. na iedere maaltijd.
Doe 1 theelepel honing erbij per glas kruidenthee.
Doe in de watten & gaas, het bezinksel als natte kompres op de huid.
X De thee-poeder altijd droog bewaren. Houdbaarheid: 1 maand.
GEBRUIKSAANWIJZING  (“vloeibaar extract):
2 tot 3x 50 cc. (JUS maatglas) per dag, overleg met de arts niet praktiserend wat de beste tijd en indeling is om te drinken. Bewaar uw kruiden-extract altijd in de koelkast. Koud drinken is beter. NB. Dit aftreksel bevat geen conserveermiddel, na levering is het 4 weken houdbaar!
LET OP:
Heel belangrijk is dat u tijdens het drinken van uw kruiden-aftreksel goed visualiseert en inprent wat u wilt hebben, bijv. “Ik kan heel snel inslapen en goed doorslapen!” etc.
–> Indien u ook andere (westerse-) medicijn gebruikt, drink uw kruidenthee met een tussentijd van ongeveer 1 uur!!!
De smaak v/d natuur, passend bij uw constitutie en afgestemd op uw conditie vraagt naar meer! Bepaalde Chinese kruiden-formule werkt (heel) sterk, het effect daarvan kunt u vrij snel merken. In chronische gevallen moet u de kruidenthee voor een paar maanden innemen.
De samenstelling wordt bepaald op basis van de Traditionele Chinese Geneeskunst en niet op de Westerse Diagnose! Deze eeuwenoude natuurlijke remedie is heel veilig en goed door het lichaam te verdragen. De prijs voor reeds kant en klare extracten is gemiddeld genomen € 100,- (voor 3 weken gebruik).
Mocht u onprettige reacties ervaren aarzel dan niet om ons te bellen (06-12201839 of 06-14406737).
Bij geen gehoor kunt u uw boodschap in de voice mail inspreken.
chinese-herbs
Elixer voor immortaliteit
Toelichting:
* De dosering is afhankelijk van de leeftijd, gewicht en persoonlijke situatie.
Uw arts niet praktiserend geeft u graag nader uitleg en aanwijzingen hierover.
** De Chinese Heilkruiden vallen in Nederland onder de “warenwet” en zijn dus geen “geneesmiddel/ medicijn” in de zin der wet. Wij gebruiken ze als onderdeel van onze behandelingen, waarvan de indicaties zijn te lezen elders in onze website. Zij zijn slechts verkrijgbaar voor verkoop in Rotterdam en voor eigen cliënten/ patiënten.
Please do notice that:
ASYRA and TCM assessments and diagnoses are not the same as in the allopathic medicine and is not a replacement for the last mentioned. It is intended to give some indications about the situations!
For (acute) and severe regular problems always visit your own General Practitioner and Specialist.