MEDISCHE MASSAGES

QUANTUM CRANIAL THERAPY

Medische MASSAGE:

Deze Medische Massage is gebaseerd op eeuwenoude Chinese en Japanse (Yamamoto) theorieën, gecombineerd met  eigen waarnemingen en persoonlijke ervaringen als arts na ruim 30 jaar klinisch bezig te zijn tijdens het met succes behandelen van moeilijk te behandelen casussen.

SCALP projections

Bij alle soorten ziekten (hetzij puur lichamelijk, hetzij puur psychisch, óf de combinatie daarvan, zowel bij acute als bij chronische gevallen) worden de blokkades geprojecteerd in het hoofd- en halsgebied in de vorm van oorsuizingen, verschillende functie-, of structuurveranderingen. Deze energieblokkades kunnen zelfs tastbaar en voelbaar zijn, bijvoorbeeld: jeukerig, of gevoelig, en soms worden ervaren als (doffe/ scherpe/ vage) “pijn”. Zwaar gevoel in hoofd is vaak gehoorde klachten, maar ook andersom (licht gevoel in het hoofd), of zelfs helemaal geen klachten in het hoofd maar wel ergens anders in het lichaam.
Geblokkeerde energiestroom (door allerlei mogelijke oorzaken) veroorzaakt verder een stagnatie (voelbaar als een bergje/ knoop onder de hoofdhuid) die ergens de structuur en functie van bepaalde orgaan of orgaansysteem kan veranderen of ontstekingen elders kan veroorzaken. Als je dat niet goed of niet tijdig behandelt dan kan het later tumor (gezwel) vormen; of uiteindelijk zelfs kanker. De voorafgaande symptomen zijn maar voortekenen van een groter probleem.
Om te kunnen komen tot een gedegen diagnose maak ik gebruik van Chinese gezicht-, tong-, en polsdiagnose, aangevuld door ASYRA PRO Bio-resonance Device. Een goede interactief respons is belangrijk. Wij maken tevens 3 gewone foto’s van uw gezicht en tong (vóór en ná de KUUR). Voorkomen is altijd beter dan genezen!
De non-invasieve therapie bestaat zowel uit energetische behandelingen, magneettherapie, als uit tastbare energetische (Qi) massages van de aangedane gebieden in het lichaam, vooral toegespitst in het hoofd-/ halsgebied en ook buikgebied. Ook hier is een goede interactief respons belangrijk. De massage kan ook ergens in het lichaam zijn, zoals handpalm en voetzool. Hoeveel behandelingen je nodig zal hebben is afhankelijk van de complexiteit van iedere aandoening.
KOSTEN: Intake gesprek met ASYRA (of tussendoorse-/ eind-) meting/ behandeling € 150,- en duurt 60 minuten. Vervolgsessie € 750,- voor 10 behandelingen en duurt max. 45 minuten per keer.  Voor verdere informatie kun je ze vinden onder de rubrieken KUREN, Home, en Contact. Door John.