CANCER behandeling

Aanvullende Kankertherapie

Tegenwoordig wordt kanker beschouwd als degeneratieve verstoringen in het lichaam. Door de ontwikkelingen in de moderne reguliere Geneeskunde krijgt kanker een steeds chronisch karakter. Veel kankersoorten kunnen worden genezen of wordt de progressiviteit daarvan vertraagd. Helaas gebeurt dat nog niet bij iedereen/ met elk soort kanker …..
Medische Acupunctuur en andere aanverwante TCM-technieken worden steeds erkend als behandelmethode dat heel effectief is als aanvullend complementaire behandeling die de reguliere geneeskunde positief kunnen ondersteunen. Niet alleen om de nadelige (bij-) werkingen van bijv. chemotherapie en radiotherapie beter op te vangen, maar ook (en vooral) om het afweersysteem van het lichaam te verbeteren, als “immunotherapie”.  Het resultaat: Uw lichaam kan beter in staat zijn  te herstellen!
Met Medische Acupunctuur en Quantum Cranial Therapy kunnen wij uw (afweer)systeem beter in BALANS brengen, de slaapkwaliteit verbeteren, de eetlust stimuleren, de afvoer van afvalstoffen activeren en de ontspanning bevorderen!
Werd bij u, uw kennis of familie kanker gediagnosticeerd, of misschien bent u reeds opgegeven door de reguliere medische specialisten of bent u al uitbehandeld? U kunt bij ons een afspraak maken om deze te bespreken en NATUURLIJK te (laten) behandelen. In ruim 30 jaar hebben wij genoeg ervaringen in het met succes behandelen van mensen met kanker.
Tarief: Zie verder KUUR C.

 

TESTIMONIAL

Marja de R.:

Mijn verhaal met lymfeklierkanker – non-Hodgkin hooggradig stadium IV. Zo begon het: Juni 2003, 43 jaar oud, is bij mij non-Hodgkin hooggradig, stadium IV gediagnostiseerd. Er zaten grote lymfomen in mijn buik, de grootste 11 bij 10 bij 7 cm., in het kleine bekken, in de milt, die zeer sterk vergroot was zaten diverse haarden, er zaten lymfomen in mijn linker oksel en lies en laesies in de lever. Dit was wat zichtbaar op de scan. Van juli tot en met december 2003 heb ik poliklinisch 16 chemokuren gehad in het LUMC te Leiden. Met goed resultaat. Er is mij 50% kans op een positief resultaat gegeven. Tijdens de chemo ben ik ook begonnen met acupunctuurbehandelingen bij dokter Setyo in Rotterdam. Voor aanvang van de chemo was ik in een slechte lichamelijke conditie, veel afgevallen, erg veel pijn, verzwakt. De lymfomen in mijn buik drukten diverse organen dicht en van hun plaats. Mijn linkernier functioneerde niet meer. Er drukte een lymfoom tegen een zenuw wat heftige pijnen in mijn onderrug, buik en been veroorzaakte. De aorta was naar de zijkant geduwd. De darmen functioneerden niet goed meer waardoor ik voortdurend diarree had met buikkrampen. Een extra complicatie erbij is dat ik een verworven afweerstoornis, hypogammaglobulinaemie heb. Sinds 1993 krijg ik hiervoor 1x per 2 weken een gammaglobuline- infuus, poliklinisch. Mijn afweersysteem is dus in theorie, volgens de getallen van de artsen, niet sterk. Met daarbij astmatische bronchitis, hoesten, veelvuldig longontstekingen en voorhoofdsholteontstekingen. De chemokuren deden hun werk goed, echter na iedere kuur verzwakte ik verder. Diarree, permanente vage misselijkheid zonder overgeven, hoesten, afvallen, soms koorts. Eigenlijk te moe om het ene been voor het andere te zetten. En koud, ijzig koud had ik het. Mijn haren was ik binnen vier weken kwijt. Kaal, erg kaal. Dat ook mijn wimpers en wenkbrauwen zouden verdwijnen had ik mij onvoldoende gerealiseerd. Binnenshuis liep ik blootshoofd rond en buitenshuis droeg ik sjaaltjes en mutsen. De pruik was er wel maar ik voelde mij er zo vreemd onder. De prednison stootkuur 1x per 3 weken gaf mij voor heel even het gevoel de hele wereld aan te kunnen. Slapen en warmte waren weldadig. De acupunctuurbehandelingen deden hun werk. Daarna was er even een moment dat ik mijn maag hoorde knorren van een boterham met geitenkaas en een gebakje. Ik voelde mij na zo’n behandeling wat minder onbehagelijk!