CANCER

Kankertherapie: Medische Acupunctuur.

Tegenwoordig wordt kanker beschouwd als degeneratieve verstoringen in het lichaam. Door de ontwikkelingen in de moderne reguliere Geneeskunde krijgt kanker een steeds chronisch karakter. Veel kankersoorten kunnen worden genezen of wordt de progressiviteit daarvan vertraagd. Helaas gebeurt dat nog niet bij iedereen/ met elk soort kanker …..
Medische Acupunctuur en TCM worden steeds erkend als behandelmethode dat heel effectief is als aanvullend complementaire behandeling die de reguliere technieken kunnen ondersteunen. Niet alleen om de nadelige (bij-) werkingen van bijv. chemotherapie en radiotherapie op te vangen, maar ook (en vooral) om het afweersysteem van het lichaam te vergroten, als immunotherapie.  Met als resultaat: Het lichaam kan beter in staat zijn tegen zulke ongewenste cellen te vechten!
Medische Acupunctuur kan uw (afweer)systeem weer in BALANS brengen, de slaapkwaliteit verbeteren, de eetlust stimuleren en de afvoer van afvalstoffen en de ontspanning (significant) bevorderen!
Werd bij u, uw kennis of familie kanker gediagnosticeerd, of misschien bent u reeds opgegeven door de reguliere medische specialisten of bent u al uitbehandeld? U kunt nu bij ons een afspraak maken om deze extra mogelijkheden te bespreken en hoe verder NATUURLIJK te (laten) behandelen. In al die jaren hebben wij meer dan genoeg ervaringen opgedaan in het helpen van mensen met kanker, en met succes.
Tarief: zie onderin setyo.nl/kuren/
Via DealShaker/ OneCoin:
https://dealshaker.com/en/deal/high-class-healing-technique-for-rapid-recovery/tRoapkQ4oBFEwzc48pUUea2u3Qtm9P5DRoQ4RQGcyFE~