ASYRA Bioresonantie

Medische BIORESONANTIE:

Kom weer snel in balans d.m.v. Bioresonantie therapie!

bioresonantie-therapie-dordrechtIn onze praktijk maken wij gebruik van de allernieuwste technologie (zowel om te meten als om te  behandelen) op het gebied van Homeopathie en Bioresonantie: Het ASYRA PRO systeem. Het is de 10de generatie van bio-energetische apparaten ontwikkeld door G-Tech USA. De grondlegger van deze technologie op het gebied van Photon- en kwantumfysica (Mr. Higgs uit Engeland) heeft de Nobelprijs voor de Natuurkunde in 2013 gewonnen.
Wij kunnen met dit systeem verstoringen in uw lichaam ontdekken en adequaat behandelen. Elke analyse door ASYRA PRO systeem is uniek en per persoon verschillend. Maak een afspraak en kom zelf achter wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor Bioresonantie therapie?

• Wij hebben inmiddels al meer dan 2500 ASYRA PRO cliënten
• Hiermee kunnen wij de ziekte van Lyme traceren en behandelen
• Het systeem is bruikbaar als uitgebreide voedsel-allergietest
• Onze behandelingen brengen het immuunsysteem weer in balans
• Onze behandeling herstelt uw darmflora en spijsvertering sneller
• De kosten zijn gedeeltelijk te verhalen op zorgverzekering met aanvullende polis

Werkwijze Bioresonantie therapie

Tijdens uw eerste bezoek gaan wij de verstoringen in uw systeem in kaart brengen. U kunt live meekijken op het scherm. Door het meten van de frequenties kan het systeem onderzoeken welke frequenties/ informatie er nodig zijn om uw systeem te behandelen.
De gevonden frequenties zullen vervolgens geprogrammeerd worden in een bergkristal óf in een fles gedestilleerd water met 10% alcohol. Deze vloeistof dient u gedurende een vastgestelde periode in te nemen om de balans van het lichaam te herstellen. Daarnaast wordt u ook behandeld met een laserpen, geladen met dezelfde frequenties.
ASYRA PRO behandeling brengt veel inzicht in uw systeem
• U ziet precies waar de verstoringen zich bevinden
• De behandeling is snel en efficiënt en kan zittend gedaan worden, zelfs voor een baby
• Door 2 koperen staven vast te houden kan dit hypermodern apparaat uw systeem uitlezen
• Onze database heeft meer dan 100.000 verschillende unieke frequenties
KOSTEN: € 150,- per behandeling incl. metingen, laserbehandeling, inclusief 1 geprogrammeerde bergkristal en 1 fles afgestemde Homeopathie. Het consult duurt max. 60 minuten. ASYRA kuur (10 sessies): € 1250,-
Please do notice that:
ASYRA and TCM assessments and diagnoses are not the same as in the allopathic medicine and is not a replacement for the last mentioned. It is intended to give some indications about the situations!
For (acute) and severe regular problems just visit your own General Practitioner and Specialist.