ASYRA Bioresonantie therapie

Kom weer snel in balans d.m.v. Bioresonantie therapie!

Bent u op zoek naar een professionele arts niet praktiserend/ bioresonantie therapeut in de regio Dordrecht of Rotterdam?
bioresonantie-therapie-dordrechtWij maken gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van bioresonantie therapie, namelijk het Asyra PRO systeem. Het apparaat is de tiende generatie van bio energetische apparaten ontwikkeld door G-Tech. De grondlegger van deze technologie op het gebied van Photonen werd onlangs met de Nobelprijs voor de Natuurkunde voor 2013 bekroond.
Het apparaat wordt gebruikt om de blokkades in uw lichaam te ontdekken zodat deze vervolgens behandeld kunnen worden. Op deze manier kunnen uw klachten effectief behandeld worden. Elke analyse door het Asyra PRO systeem is uniek en per persoon verschillend. Maak een afspraak en kom zelf achter wat wij voor u allemaal kunnen betekenen.

Waarom kiezen voor bioresonantie therapie?

• Wij hebben meer dan 2000 Asyra PRO klanten
• Wij traceren en behandelen met succes de ziekte van Lyme
• Het systeem is o.a. bruikbaar om een uitgebreide voedsel-allergietest uit te voeren
• Onze behandelingen brengen het immuunsysteem weer volledig in balans
• D.m.v. onze behandelingen herstelt uw darmflora en bevordert uw spijsvertering
• Onze praktijkgebieden zijn Dordrecht en Rotterdam.
• De kosten van onze behandelingen zijn veelal te verhalen op uw zorgverzekeraar (aanvullende polis)

Werkwijze bioresonantie therapie

Tijdens uw eerste bezoek zullen wij de blokkades in uw lichaam d.m.v. de Asyra PRO scan technologie in kaart brengen. U kunt live meekijken naar de resultaten welke zichtbaar worden op het scherm. Door het meten van de juiste lichaamsfrequenties kan het systeem onderzoeken welke frequenties er nodig zijn om uw blokkades te herstellen.
De frequenties, nodig voor uw herstel, zullen vervolgens in de vorm van homeopathische vloeistof aan u meegegeven worden. Deze vloeistof dient u gedurende een vastgestelde periode in te nemen om de balans van het lichaam te herstellen. Naast de gebruikte vloeistof wordt u ook behandeld met een laser, waarin de benodigde frequenties geladen worden.
De Asyra behandeling brengt veel inzicht in uw lichaam, het is een ideale behandeling omdat:
• U ziet precies waar in het lichaam zich problemen bevinden
• De behandeling is snel en efficiënt en kan zittend gedaan worden
• Door 2 koperen staven vast te houden kan het systeem uw lichaam uitlezen
• Het systeem bevat meer dan 100.000 frequenties, waardoor niet onopgemerkt blijft
Bent u benieuwd of bioresonantie therapie iets voor u is? Vul dan via deze pagina ons contactformulier in aan de rechterkant van uw scherm. Wij nemen vervolgens z.s.m. contact met u op! Wij zijn tevens telefonisch te bereiken.

Privacy Policy

Please do notice that:
ASYRA and TCM assessments and diagnoses are not the same as in the allopathic medicine and is not a replacement for the last mentioned. It is intended to give some indications about the situations!
For (acute) and severe regular problems just visit your own General Practitioner and Specialist.