LITTEKENS behandeling

Litteken regeneratie met pijnloze
Acupunctuur

Littekenweefsels stagneren vaak de stroom van energie (Qi) en Bloedcirculatie. Deze blokkade kan allerlei onverklaarbare (vage) klachten veroorzaken, ook als het litteken al zo lang zit! Daarom is het heel belangrijk om de litteken te ontstoren zodat de stroom van Qi en Bloed weer hersteld kan worden en dat zij heel rijkelijk weer kunnen doorstromen. De behandeling is pijnloos en gebeurt op afstand (veelal met de Qi en zonder aanraking). Tijdens de behandeling kan men evt. diverse sensaties waarnemen, afhankelijk van de soorten (emotionele) energie/ blokkades die dan vrijgemaakt worden.
Deze behandeling is goed te combineren met ASYRA PRO Homeopathie en/of klassieke-/ oor- ACUPUNCTUUR en/of Quantum CRANIAL Therapy, ten einde het effect te versterken. Heel geschikt voor het behandelen van alle functionele klachten a.g.v. meerdere “verklevingen” door inwendige littekens (bijv. na diverse soorten operaties in de buikholtes)!

mevr. C.S. 2016

Na de behandeling is snel te voelen dat de weefsels weer soepeler worden, dat de kleur/ temperatuur ook evt. kunnen veranderen en (nog belangrijker) de blokkades opgeheven kunnen worden! Deze behandeling ondersteunt ACUPUNCTUUR en/of Quantum CRANIAL Therapies.