AFVALLEN!

  1. AFSLANKEN!

Afvallen!

David fat - thin

Je SCHOONHEID:
van binnen EN van buiten!

Zeer succesvolle afslanktherapie

De afslanktherapie is bedoeld voor iedereen die zichzelf, om wat voor reden dan ook, te dik vindt en wil leren daar zelf blijvend verandering in te brengen. De meeste mensen lukt het, met meer of minder moeite, kilo’s af te vallen. Meestal echter is het een tijdelijk effect. Een streng dieet houdt niemand levenslang vol. De afslanktherapie volgens dr. Joosse omvat dan ook twee doelstellingen: 1. Op een verantwoorde, gezonde en zo prettig mogelijke manier te komen tot gewichtsvermindering. 2. Nadat je je doel bereikt hebt, NIET wéér dik worden. De afslanktherapie bestaat in de regel uit twee vaste onderdelen: ASYRA-doormeting, acupunctuurbehandeling & dieetbegeleiding. De ASYRA-meting heb je in totaal twee behandelingen nodig, gedurende je afslankperiode. Dit is nodig om je gezondheid optimaal te bewaken, de bestaande tekorten aan voedingsmiddelen op te sporen en deze via de homeopathische frequenties aan te vullen en (aan het einde van uw afslankproces) om je systeem weer in balans te brengen!
Hoe werkt het?
De Ooracupunctuurbehandeling vindt uitsluitend plaats aan beide oorschelpen.
Je krijgt 10 naalden in het dominante oor en een naaldje in het andere oor.
Deze naaldjes blijven ongeveer 30 minuten zitten, waarna ze weer verwijderd worden.
De behandeling heeft twee effecten:
A. Je hongergevoel vermindert.
B. Tevens worden je gedachten, zolang je consequent op dieet bent, NIET zo door voedsel in beslag genomen.
Daardoor kun je het dieet beter volhouden! Je voelt wel iets van de naaldjes, doch echt pijnlijk is het niet. De dieetbegeleiding is zeer individueel.
Daarbij kun je kiezen uit diverse mogelijkheden:
14841147_xxl DIET PLAN

Methode 1
Gewoon Dieet (intermitterend vasten)

Alleen bestemd voor mensen na een Intensieve Kuur. Hiermee kun je gemiddeld nog 1/2 tot 1 kg gewichtsverlies per week verwachten. Het resultaat varieert per persoon.
Mogelijkheid A “standaard dieet”  volgens de reeds door ons samengesteld en uitgebalanceerde “Gewoon dieet” methode. Zie mijn boek over VOEDING.
Mogelijkheid B “afgestemd dieet” afgestemd op je situatie. Je krijgt geen standaard dieet, maar een dieet volgens de metingen met de zgn. “Food Sensitivity List” van ASYRA.
De totale hoeveelheid behandelingen hangt uiteraard af van je totale gewenste gewichtsvermindering en de snelheid waarmee je wil afslanken.  Wil je voor de zomermaanden een gezond en beter figuur hebben? Maak nu een afspraak.
De kosten voor iedere meting is € 150,- incl. afgestemde ASYRA homeopathie om de schildklierfunctie te activeren ter ondersteuning van je afslankproces en ooracupunctuur, maar excl. de benodigde Voedingssupplementen.
Daarna € 75,- per keer voor ooracupunctuurbehandeling. Je komt iedere 2 weken totdat je streef- of ideaalgewicht bereikt wordt. Het Gewoon Dieet is ook nodig als overgangsfase voordat je van 0-Cal. Dieet overgaat naar weer “normaal” eten.
Indien je aanvullend verzekerd bent, wordt ook deze behandeling vergoed volgens de polisvoorwaarden van je zorgverzekering!
Deze methode is NIET bedoeld voor nieuwe patiënten voor afslanken en alleen aan te raden voor mensen die al ooit eerder bij ons voor het afvallen zijn geweest óf voor het onderhouden van goed behaalde afslankresultaten!

*

Methode 2
0-Cal. Dieet “Intensieve Kuur”

Als je snel, gezond en intensief wil afvallen hebben wij deze mogelijkheid voor je. Dit houdt in, dat je voor een 0-Cal. Dieet kiest. Hierbij eet je in de eerste 7 dagen absoluut niets. Daarna eet je max. 500 calorie per dag. Uiteraard nemen we wel maatregelen, zodat je gezond en fit blijft!
Je komt 1x/ week, gedurende 5 achtereenvolgende weken.
Per sessie duurt ca. 30 tot 60 min. Gemiddeld genomen kun je 1 ½ tot 2 kg. gewichtsverlies of meer per week verwachten. Iedere persoon is anders.
Als INTENSIEVE KUUR voor deze 6 weekse kuur zijn de totale kosten € 750,- INCLUSIEF een compleet pakket Voedingssupplementen voor afvallen gedurende 6 weken, het benodigde afgestemde Homeopathische middel en 2x ASYRA doormetingen (om je te helpen afslanken en om je systeem te detoxen en in balans te brengen) EN wekelijks oor-acupunctuurbehandeling voor géén honger gevoel!
Het doel is binnen zo kort mogelijke termijn veilig, gezond EN effectief je streefgewicht of ideaalgewicht bereiken.
Binnen 6 wk. kun je met deze beproefde methode ca. 10-15 kg of meer gewichtsverlies verwachten. Een afgestemd dieet d.m.v. ASYRA meting (FSL/  “Food Sensitivity List” panel) krijg je evt. bij de laatste meting (indien nodig).
Totaal aantal consulten: 6 (1x per week).
Je kunt de totale kosten bij je eerste consult vooraf betalen. Het reeds betaalde (evt. ongebruikte/ resterende) bedrag is NIET retourneerbaar!

*

ALLE te verwachten GEWICHTSVERLIEZEN zijn per persoon anders & kunnen slechts bereikt worden indien ALLE regels van 0-Cal. dieet tijdens de hele KUUR heel strikt gevolgd en gedaan worden!

7499036-voedsel-piramide-zet-op-afzonderlijke-lagen-en-platen
Eten is duur en niet altijd gezond!
GEZOND AFSLANKEN: Is het duur?    NEEN!
* Als je aanvullend verzekerd bent dan krijgt je van je zorgverzekering (gedeeltelijk) terug,  voor een aantal (oor-acupunctuur) behandelingen!
* De totale gezondheid, imago en zelfverzekerd gevoel die je krijgt door ca. 10-15 kg. lichterwegen zijn onbetaalbaar!!

INVESTEER GOED IN JE (EIGEN) GEZONDHEID!

TESTIMONIAL

Marianne vd G.:
Goedendag, dokter Setyo!
Ik woog het laatst 75.5 kg.
Dit betekent dat ik nu 50 kilo afgevallen ben. Ik hoop mijn gewicht nu verder zelf onder controle te houden. Mocht ik dit zelf niet kunnen, kom ik bij u terug.

Ik wil u hartelijk bedanken voor de begeleiding en ondersteuning. Ik heb er heel veel aan gehad. Ik had niet verwacht dat het mogelijk was. Ik stuur al mijn contacten naar u, wanneer zij willen afvallen. 

Groetjes, Marianne vd G.