Herbal Decoction

Herbaal Brouwsel (Thee)

Qi tonicum
Gebruik gewone glazen bekers of roestvrijstalen mok. Pas op: Aluminium en ijzeren bekers zonder geëmailleerde laag zullen het effect van de kruiden negatief beïnvloeden!
Voeg géén honing (tenzij anders aangegeven), suiker of andere zoetigheden aan de melange toe, omdat deze de eigenschappen en de werking kunnen veranderen.
Na het innemen van de thee, als de smaak niet prettig is mag u een druppel citroensap op de tong doen of eet een paar stukjes krenten om de nasmaak te doen verdwijnen. Denk aan uw eerste koffie of uw eerste biertje toentertijd. In het begin was het ook niet zo aangenaam (wat bitter), maar later kunt u aan de smaak wennen en dat zelfs waarderen. Sommige mensen kunnen er later zelfs niet meer zonder!
In uw thee zitten veel gezonde antioxidanten die u helpen vechten tegen de vrije radicalen!!
De duizenden jaar oude Chinese farmacopee/ receptuur is behalve rijk aan  traditie ook zeer heilzaam. Vooral voor moeilijk behandelbare deficiëntie en chronische gevallen in de TCM kunnen wij goed behandelen met Chinese Kruiden!
GEBRUIKSAANWIJZING
Kant en klare THEE-EXTRACT:
Dosering: 2x per dag 100 cc. koud (evt. aanlengen met warm water) drinken. Een JUS maatglas is 50 ml. Overleg met ons wat de beste tijd is om te drinken. Bewaar uw kruiden-extract altijd in de koelkast.
N.B. Dit kruidenaftreksel bevat geen conserveermiddel, na levering is het 4 weken in de koelkast houdbaar!
RUWE KRUIDEN die u zelf moet koken:
Breng de speciaal voor u bereide receptuur aan de kook (eerst met een groot vuur) met 5 Liter water in een pan. Daarna nog 2 uur lang door laten pruttelen op het kleinste vuur en met afgesloten deksel. Laat het 1 nachtje goed afkoelen. De volgende ochtend alleen het aftreksel met een fijne zeef overplaatsen naar schone nieuwe flessen.
Dosering: 2x daags 100 cc.

Speciale instructie
(x: alléén indien van toepassing)

Doe 1 schijfje verse gember bij elke glas kruidenthee.
Drink uw warme kruidenthee 9 min. vóór/ na iedere maaltijd.
Doe 1 theelepel honing erbij per glas kruidenthee.
Doe in de watten & gaas, het bezinksel als natte kompres op de huid.
X De thee-extract in de koelkast bewaren. Houdbaarheid: 1 maand.
LET OP:
De effectiviteit hiervan kunt u vergroten door tijdens het drinken van uw kruiden-aftreksel goed te visualiseren en affirmeren wat u hiermee wilt bereiken, bijv. “Ik voel me heel ontspannen en kan heel snel in- en doorslapen!” etc., etc.
Indien u ook andere gewone (westerse-) medicijnen gebruikt, drink uw kruidenthee met een tussentijd van ongeveer 1 uur!!!
De smaak v/d natuur, passend bij uw constitutie en afgestemd op uw conditie vraagt naar meer. Bepaalde Chinese kruiden-formule werkt (heel) sterk, het effect daarvan kunt u vrij snel merken. In chronische gevallen moet u de kruidenthee ook voor een paar maanden innemen.
De samenstelling wordt bepaald op basis van de Traditionele Chinese Geneeskunst en niet op de Westerse Diagnose! Deze eeuwenoude natuurlijke remedie is heel veilig en goed door het lichaam te verdragen.
Mocht u onprettige reacties ervaren aarzel dan niet om ons te bellen (06-1220 1839 of 06-1440 6737). Bij geen gehoor kunt u uw boodschap in de voicemail inspreken.
chinese-herbs
Elixer voor de “immortaliteit”
Toelichting:
* De dosering is afhankelijk van de leeftijd, gewicht en persoonlijke situatie. Wij geven u graag nader uitleg en aanwijzingen hierover.